V unikátnom gastronomickom koncepte vážnej tátzkarne ti priblížime medzinárodnú i domácu kuchyňu v novom neobyčajnom šate.
Veď možnosti rýchleho stravovania nemusia byť vždy jednotvárne. Tak potz a ochutnávaj.
Čo všetko ponúka Platz?
Modernú kantínu, kuchársku akadémiu, keteringové služby, donášku a veríme, že postupne aj vlastné produkty.
Moderná kantína
V našej modernej kantíne ti jedlá pripravia skúsení kuchári, ale aj mladí praxujúci, ktorí sa učia od ostrieľaných mentorov. A aby sme svoje skúsenosti posunuli ešte ďalej, pod záštitou trojice hlavných kuchárov – Mateja Bakoša, Mateja Rempera a Patrika Hudáka – sa v našej škole varenia naučíš variť ako my. Či už si kuchár-laik, študent alebo vyučený kuchár, ponúkneme ti špičkové zázemie a priestor na realizáciu.
Avšak pozor!
Platz nie je iba moderná kantína a akadémia. Vďaka veľkej kuchyni dokážeme zabezpečiť potztivý catering na svadbu, oslavu či iný malý alebo veľký event formou samostatných jedál, bufetových stolov, candy barov či microcateringu “ready to cook”.
Rovnako vieme zorganizovať aj pestrú škálu eventov s cateringom v priestoroch Platzu, Bakoš Bistra, Fabriky 48 či iných priestorov v Košiciach.